Nyelvi coaching

Nyelvi coaching

A nyelvi coaching során ügyfeleinket nyelvtanulással kapcsolatos elakadásaik leküzdésében támogatjuk, továbbá segítünk nekik felkészülni olyan nyelvi kihívásokra, mint például idegen nyelven történő prezentáció, nyelvvizsga vagy állásinterjú.

A nyelvtanulás során az elakadás oka számtalan esetben életmódvezetéssel kapcsolatos, ami egy újratervezéssel, megfelelő idő és energiabeosztással megszüntethető. Nagyon gyakran az önbizalomhiány és a korlátozó hiedelmek okozzák az elakadást. Ilyenkor segítünk felszínre hozni, majd tudatosítani és aktiválni azokat az egyénben rejlő erőforrásokat, melyek kellő önbizalmat és motivációt adnak ahhoz, hogy ezeket a korlátokat sikeresen lebontsa az ügyfél.

Az üléseken feltárjuk az elakadásokat és válaszokat kapunk az alábbi kérdésekre is.

  • Miért nem sikerül sokadszorra a nyelvvizsga?
  • Miért vagyunk bizonytalanok, ha németül kell megszólalni?
  • Miért nehéz a levelet megfogalmazni?

A probléma feltárása után német nyelvi órák keretében tesszük sikeressé az addig elakadt folyamatokat.

Hisszük, hogy mindenkiben megvan a képesség a céljaik eléréséhez, néha mindössze egy kis inspirációra és támogatásra van szükség. Ha gyors és gyakorlatias megoldást szeretne a nyelvtanulásban vagy életvezetésben felmerülő problémáira, forduljon hozzánk bizalommal.

Visszahívás kérése

Amennyiben további kérdéseid esetleg kéréseid lennének a fenti szolgáltatásunkkal, tanfolyamunkkal vagy vizsgánkkal kapcsolatban, akkor az alábbi űrlap segítségével küldd el nekünk neved és telefonszámodat. Hétköznapokon munkaidőben a beérkezett visszahívási kérések sorrendjében a lehető leghamarabb visszahívunk és segítünk kiválasztani a Neked legmegfelelőbb megoldást.

További szolgáltatások

Béreljen nyelvtanárt!

Sok éves távoktatói tapasztalattal vállalunk német nyelv tanítást kezdő szinttől egészen a felsőfokú nyelvvizsga eléréséiig Skype-on keresztül. Egyéni és rugalmas időbeosztás,...

Shiatsu masszázs

A shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső...

Tanfolyamok

Vizsgák

Hírek