Tanáraink

Dudinszky Katalin

Dudinszky Katalin

Dudinszky Katalin vagyok, angol és olasz szakos nyelvtanár. Pécsen, a Janus Pannonius Tudományegyetemen szereztem először angol, majd olasz nyelv- és irodalom szakos középiskolai tanári diplomát. Több mint húsz éve dolgozom nyelvtanárként a Kaposvári Egyetemen, illetve szabadúszóként; emellett nyelvvizsgáztató vagyok az ELTE ITK Origó, az ECL és a Zöld Út nyelvvizsgarendszerekben.

Az Universitas Nyelviskolában 2014 óta dolgozom, ahol azóta több intenzív nyelvvizsgafelkészítő és egyéb tanfolyamban vettem részt, emellett egyéni felkészítéssel is foglalkozom, ha az Euroexam vizsgára készülő tanulók azt igénylik.

Lovag Anita

Lovag Anita

Német nyelvtanár vagyok, már húsz éve dolgozom így. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem germanisztika szakon. Munkahelyem elsősorban egy jó nevű kaposvári szakközép iskola, a nyelviskolában 20015 márciusa óta dolgozom.

Szeretem a nyelvet, amit tanítok, a történelmét, kultúráját, és még mindig örömet jelent a tanítás. Szabadidőmben sokat sportolok, olvasok és jógázok.

Mihajlovitsné Frányó Viktória

Mihajlovitsné Frányó Viktória

1995-ben végeztem a Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán magyar-német szakos középiskolai tanárként. 2003-ban szakvizsgáztam, majd 2015-ben pedagógiai szakmai ellenőrzési és pedagógusminősítési szakértői végzettséget szerezem. 2005 óta érettségi elnökként és német nyelvből emelt szintű írásbeli javítóként és szóbeli vizsgáztatóként is részt veszek az érettségi vizsgákon.

Az Universitas Tanodában 2014 óta tanítok. A német nyelv felé a német kultúra szeretete és a családi hagyományok irányítottak. Máig az egyik legnagyobb élményt az nyújtja, amikor kedvenc időtöltésemnek, az olvasásnak német nyelvű regényekkel hódolhatok.

Nagy-Paszér Viktória

Nagy-Paszér Viktória

2004-ben szereztem főiskolai diplomát,majd 2013-ban vehettem át az egyetemi angoltanár diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen,így elmondhatom, hogy 12 éve tanítok angolt.

A tanítást mindig izgalmasnak és kihívásokkal telinek tartottam/tartom. Amit leginkább szeretek a munkámban, az, hogy találkozhatok más típusú emberekkel, megismerhetem az ő szakmájukat, világukat. Óráimat igyekszem lelkesedéssel, tanítványok igényeihez tartani.

Ringl Edit

Ringl Edit

Ringl Edit vagyok, a Pécsi Tudományegyetemen szereztem angoltanár-pedagógiatanár diplomát a nyelvtanítói végzettségem után. Egy kaposvári iskola alsó-, felső- és gimnáziumi tagozatán tanítok 14 éve csak angol nyelvet, illetve egy éve pedagógiát.

Az Universitas Tanodában 2015 óta dolgozom, ahol kezdő- és nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamot is tartottam. Az angol nyelvvel való foglalkozás egyben a hobbim is, szívesen olvasok az angol anyanyelvű országok történelméről, kultúrájáról, hagyományairól szóló könyveket, cikkeket, angol nyelvű regényeket.

Tanfolyamok

Vizsgák

Unitanoda+

Hírek