Angol - Kezdő álláskereséshez

Kezdő angol nylevtanfolyam álláskereséshez, önéletrajzhoz, állásinterjúhoz

Angol - Kezdő álláskereséshez

Nehéz döntés munkahelyet váltani, viszont sokszor érdemes, néha pedig kell is! Biztosan tapasztaltad már amikor állást kerestél, hogy a kérdések közül az elsőkben megjelent a nyelvtudás. Gondoltál már rá, hogy mennyivel könnyebb lenne megtalálnod álmaid munkáját ha beszélnél angolul? Képzeld el, milyen jó érzés olyan pályázatot küldeni, amelyben szerepelhet az angol tudásod, vagy eleve angolul benyújtanod az önéletrajzod!

Ha szeretnél magabiztosan megszólalni az állásinterjún angolul is, akkor itt a helyed. Egy különleges angol nyelvtanfolyamot állítottak össze Neked tanáraink. Kifejezetten olyan tematikát dolgoztak ki, ami álláskeresőknek szól, a munkahelyi környezetre fókuszál, és kiegészül egy állásinterjú modullal is.

Mik is ezek a témák?

Bemutatkozás, munkatapasztalatok
Erre biztosan szükséged lesz, hiszen kell majd magadról mesélned az állásinterjún, és az is előfordulhat, hogy egy nemzetközi csapatban találod magad, ahol a kollégáid nem beszélnek magyarul.
Megtanulsz alap mondatokat, fordulatokat, hogy a leggyakoribb típus e-maileket a legnagyobb magabiztossággal írd meg és küldd el.
Kommunikációs stratégiák
Nagyobb biztonságot fog adni, ha tudod, hogyan kérdezz vissza természetesen, ha nem értesz valamit, vagy hogyan fogalmazd át, hogy biztos lehess benne, jól értettél-e mindent.
Hétköznapi szituációk
Fontos, hogy tudd, hogyan kérsz vagy köszönsz meg valamit, hogyan válaszolsz egy meghívásra, de azt is érdemes megtanulnod, hogyan kezdeményezhetsz egy rövid barátkozó beszélgetést az irodai konyhában.
Telefonálás
Sokan rettegnek tőle, pedig csak azt érdemes tudnod, hogy mire figyelj. Megtanítunk olyan alapkifejezésekre és kommunikációs stratégiákra, amiket rögtön be tudsz vetni, így biztosan nem kerülsz kellemetlen helyzetbe ha telefonon kell angolul beszélned.
Próba-állásinterjú
A szimuláció a legjobb felkészülés az éles helyzetre. Nálunk kipróbálhatod magad és személyre szóló visszajelzést is kapsz arról, hogy miben vagy nagyon erős és miben érdemes még fejlődnöd. Ez a befektetés biztosan sokszorosan meg fog térülni!

Az angol kezdő nyelvtanfolyam részletei, árak

Tanfolyam kezdete Időtartam Időpont Tanfolyam díja
Minden hónapban a megfelelő létszám esetén. 30 óra (heti 2x3 óra) Kedd és csütörtök 17.00-tól 20.00-ig 30 000.- Ft
2018 július, a megfelelő létszám esetén. 30 óra (heti 1x5 óra) Szombat 09.00-tól 13.00-ig 30 000.- Ft

A legfontosabb számunkra, hogy a nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon a számodra. Ennek érdekében olyan módszereket alkalmazunk, melyek segítségével saját céljaidnak és készségeidnek megfelelően tudsz fejlődni.

A nyelvi készségfejlesztés célja nálunk az, hogy:

  • szórakozássá tegyük az angol nyelvtanulást, miközben versenyképes tudással vértezünk fel;
  • folyamatosan fejlődhess;
  • erősödjön az önbizalmad;
  • megnyíljon előtted a világ;
  • nyelvvizsga bizonyítványt szerezhess nálunk;
  • hatvan perces óráinkban sokszor szólalja meg angolul;
  • képzett vizsgatrénereink segítségével irányzottan készülhess a sikeres nyelvvizsgára.

Amennyiben tanfolyamunk felkeltette az érdeklődésed, esetleg további kérdéseid lennének, kérj visszahívást az alábbi űrlapon és munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot; vagy látogass el a Kapcsolat oldalunkra és keress fel minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén.

Visszahívás kérése

Amennyiben további kérdéseid esetleg kéréseid lennének a fenti szolgáltatásunkkal, tanfolyamunkkal vagy vizsgánkkal kapcsolatban, akkor az alábbi űrlap segítségével küldd el nekünk neved és telefonszámodat. Hétköznapokon munkaidőben a beérkezett visszahívási kérések sorrendjében a lehető leghamarabb visszahívunk és segítünk kiválasztani a Neked legmegfelelőbb megoldást.

További tanfolyamok

Angol - Kezdő nyelvtanfolyam

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen érzés angolul társalogni egy külföldi nyaralásod során? Szívesen olvasnál angolul, vagy filmet néznél angol eredeti nyelven? Munkához,...

Angol - Haladó nyelvtafolyam

Már tanultál angolul, mégis zavarba jössz ha beszélned kell? Vagy inkább a nyelvtan megy nehezebben? Diplomádhoz, munkádhoz szükséges a magabiztos angol nyelvtudás, esetleg a...

Nyelvvizsga felkészítő - EURO B2

Az Universitas Tanoda legnépszerűbb tanfolyama biztos alapot nyújt a hazai felsőoktatási intézményekben is elfogadott nyelvvizsga megszerzéséhez és a beszédközpontú köznapi...

Vizsgák

Unitanoda+

Hírek