Nyelvvizsga felkészítő - EURO B2

Szerezze meg Ön is az Euroexam nemzetközileg elismert nyelvvizsgáját!

Nyelvvizsga felkészítő - EURO B2

Az Universitas Tanoda legnépszerűbb tanfolyama biztos alapot nyújt a hazai felsőoktatási intézményekben is elfogadott nyelvvizsga megszerzéséhez és a beszédközpontú köznapi idegen nyelvhasználathoz angol, német és olasz nyelven.

A képzés három modulból tevődik össze, így egészen kezdőktől a haladókig mindenki a megfelelő szinten csatlakozhat a felkészülésbe. Ingyenes szintfelméréssel kezdjük és modulzáró vizsgával zárjuk a képzést. A nálunk felkészülő vizsgázók előzetesen részt vesznek egy általunk szervezett írásbeli és szóbeli próbavizsgán, ahol még a vizsgadíj kockáztatása nélkül felmérhetik esélyeiket a hivatalos vizsga előtt. A próbavizsgák összeállítását és levezetését a nyelvvizsgák rendszerét jól ismerő, akkreditált vizsgáztatóként is hitelesített tanárok végzik. A nálunk felkészülők sikeres vizsgatételi aránya már az első alkalomnál is magas. Köszönhető ez a speciális felkészítési rendszerünknek, tanáraink szakmai útmutatásának és a hozzánk érkezők motivációjának.

EURO B2 Nyelvvizsgafelkészítő-tanfolyam részletei, árak

Tanfolyam kezdete Időtartam Időpont Tanfolyam díja Nyelvvizsga időpontja
Aktuális vizsga előtt egy hónappal. 30 óra (heti 3x3 óra) Hétfő, szerda és péntek 16.30-tól 19.30-ig 45 000.- Ft 2018. 06. 09.

Az érdeklődők nyelvi tudását egy ingyenes szintfelmérő mutatja meg.

Ennek eredményére alapozva javasoljuk a részvételt a megfelelő nyelvvizsga előkészítő tanfolyami modulon, hogy Ön megtakaríthassa a fölösleges órák árát. A szintfelmérő egyaránt méri a nyelvtani alapok meglétét és beszédkészséget.

A képzés formája a fokozott érdeklődés miatt általában nagycsoportos (6-12), de négy fő jelentkezése esetén már indítható.

A tanfolyam ingyenes próbavizsgával zárul.

A próbavizsga lényege, hogy a már vizsgára jelentkezett tanulók ismerkedhetnek a vizsga folyamatával és a vizsgán előforduló feladattípusokkal. Rutinos tanáraink már számos vizsgát láttak és vezettek, alaposan ismerik a felmerülő problémákat, a típushibákat és a vizsga elbírálásának menetét. Ezen ismeretek birtokában segítik a tanulókat a megfelelő vizsgaeredmény elérésére. Aki a nálunk töltött felkészülési időt legalább azonos arányban egészíti ki az otthoni gyakorlással és ismétléssel, az gond és stressz nélkül teljesíthet az EURO B2 középfokú vizsgán.

Egyedi kérés alapján lehetőség van a nyelvvizsgának csak az írásbeli vagy csak a szóbeli részére történő összpontosított felkészítésre.

A legfontosabb számunkra, hogy a nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon a számodra. Ennek érdekében olyan módszereket alkalmazunk, melyek segítségével saját céljaidnak és készségeidnek megfelelően tudsz fejlődni.

A nyelvi készségfejlesztés célja nálunk az, hogy:

  • szórakozássá tegyük az angol nyelvtanulást, miközben versenyképes tudással vértezünk fel;
  • folyamatosan fejlődhess;
  • erősödjön az önbizalmad;
  • megnyíljon előtted a világ;
  • nyelvvizsga bizonyítványt szerezhess nálunk;
  • hatvan perces óráinkban sokszor szólalja meg angolul;
  • képzett vizsgatrénereink segítségével irányzottan készülhess a sikeres nyelvvizsgára.

Amennyiben tanfolyamunk felkeltette az érdeklődésed, esetleg további kérdéseid lennének, kérj visszahívást az alábbi űrlapon és munkatársaink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot; vagy látogass el a Kapcsolat oldalunkra és keress fel minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén.

Visszahívás kérése

Amennyiben további kérdéseid esetleg kéréseid lennének a fenti szolgáltatásunkkal, tanfolyamunkkal vagy vizsgánkkal kapcsolatban, akkor az alábbi űrlap segítségével küldd el nekünk neved és telefonszámodat. Hétköznapokon munkaidőben a beérkezett visszahívási kérések sorrendjében a lehető leghamarabb visszahívunk és segítünk kiválasztani a Neked legmegfelelőbb megoldást.

További tanfolyamok

Német - Haladó nyelvtanfolyam

Már tanultál németül, mégis zavarba jössz ha beszélned kell? Vagy inkább a nyelvtan megy nehezebben? Diplomádhoz, munkádhoz szükséges a magabiztos német nyelvtudás, esetleg a...

Angol - Haladó nyelvtafolyam

Már tanultál angolul, mégis zavarba jössz ha beszélned kell? Vagy inkább a nyelvtan megy nehezebben? Diplomádhoz, munkádhoz szükséges a magabiztos angol nyelvtudás, esetleg a...

Intenzív középfokú nyelvvizsga felkészítő

Intenzív középfokú (B2-es) nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok angol és német nyelven. Kis létszámú csoportok, méltán híres és eredményes oktatás kiváló tanárokkal. A tanfolyamok...

Vizsgák

Unitanoda+

Hírek